Nebojte se zažádat o půjčku přes internet

 

money-494160_640

Potřebujete půjčku? Pokud ano, jistě si myslíte, že jedinou možností je nutnost zajít na pobočku banky či nebankovní společnosti, a tam si požádat osobně. Je tomu jinak, jelikož dnes už není problémem požádat si o půjčku přes internet. A jaké to má výhody a proč se této cesty nebát? Na to se společně podíváme. Sama uvidíte, že v tomto směru rozhodně nešlápnete vedle.

K dispozici je bohatá nabídka úvěrů

Pokud oslovíte konkrétní banku nebo nebankovní společnost, obvykle se musíte spokojit s takovým úvěrem, který nabízí. Přitom při porovnání půjček můžete zjistit, že konkrétních možností je mnohem více. Mezi tři hlavní, které na trhu dominují, patří:

  • Půjčky před výplatou
  • Klasické spotřebitelské půjčky
  • Milionové půjčky ručené nemovitostí

Vybírat ale nemusíte jenom podle toho, kolik peněz konkrétně dostanete. Vybírat můžete také podle podmínek získání. Kromě klasiky to mohou být půjčky pro nezaměstnané, mohou to být půjčky pro maminky na mateřské dovolené, stejně jako třeba ženy v důchodu, nebo studující. To vše není problémem online najít.

Vyberte si nejvýhodnější úrok na trhu

Když jdete k jednomu konkrétnímu poskytovateli, musíte akceptovat úrokovou sazbu, kterou vám nabídne. Pokud ale využijete možnost srovnání půjček online, můžete hravě využít takové úrokové sazby, která na trhu patří mezi nejnižší. Jestliže nemáte příliš zkušeností, poradíme vám, že ty nejlevnější půjčky v klasickém segmentu nabídnou úrokové sazby do deseti procent. Platí to u bank i nebankovních společnosti. Využít můžete také segment mikropůjček, kde lze najít takové společnosti, které vám nabídnou první půjčku zdarma. Ta může být v řádech několika tisíců, a pokud ji splatíte včas, neplatíte ani úrok, ani RPSN.

Žádost i vyřízení je bleskové

Dále nezapomínejte na to, kolik času vám může konkrétně vzít návštěva pobočky a s ní spojené papírování. Oproti tomu půjčky přes internet nabídnou skutečnou jednoduchost. Požádáte si o peníze z pohodlí domova, kdykoliv, bez ohledu na jakoukoliv otevírací dobu. Vyplnění formuláře spojeného s žádostí obvykle netrvá déle, než pár minut. A zvládne to díky celkové interaktivně i méně zdatná uživatelka počítačů. Tedy i vy samotná!

Potěší ale i rychlost vyřízení, jelikož i při něm můžete být doma. Smlouva vám může dorazit třeba na mail, přičemž ji potvrdíte kódem v SMS zprávě. Někteří poskytovatelé šli ale ještě o něco dále, a tak je k dispozici půjčka do 5 minut. Ta se bez jakékoliv smlouvy, stejně jako bez dokládání informací i ověřování obejde zcela. Jednoduše si o ni požádáte a za pět minut už jsou peníze na cestě na váš účet. A k čemu je využijete? To je samozřejmě jenom na vás, jelikož většina online půjček je takzvaných neúčelových. Je tedy jenom na vás samotných, jak s dostupnými penězi konkrétně naložíte.