Mobilní klimatizace udělá i z panelákového bytu ráj

Snímek obrazovky 2017-02-27 v 8.16.13
Mobilní klimatizace udělá i z panelákového bytu ráj

Myslíte si, že je ještě příliš brzy myslet na parné léto? Jen si vzpomeňte na loňské či předloňské čtyřicítky, kdy se potily i stěny. Mobilní klimatizace zpříjemní pobyt v každé domácnosti – a některými si můžete i přitopit.

Okamžitá úleva v podobě mobilní klimatizace

Ne každý si může dovolit instalaci stálé klimatizace, ať už z finančních či konstrukčních důvodů, nebo proto, že bydlí v podnájmu. Mobilní klimatizace jsou určeny právě pro místnosti, které nelze ochladit jiným způsobem. Proč byste se měli v létě pařit ve vytopeném pokoji a odbíhat se chladit do sprchy? Princip mobilní klimatizace je velmi jednoduchý: odvádí horko ven z místnosti, většinou rourou vedoucí z okna, nebo balkonu. Ochlazení nastane prakticky okamžitě po zapnutí přístroje a udrží se na teplotě, jakou si zvolíte.

Jak vybrat mobilní klimatizaci
Jak vybrat mobilní klimatizaci

Jak vybrat mobilní klimatizaci

Rozhodli jste se pořídit si mobilní klimatizace, ale nevíte, kde začít? V prvé řadě byste měli zvážit, co vše od vašeho nového pomocníka očekáváte. Některé modely pouze chladí, jiné navíc odvlhčují nebo topí, další jsou dokonce vhodné i k venkovnímu použití. K základním kritériím výběru dále patří dobrý chladící, ale i vzduchový výkon. Svou roli určitě hraje i design a rozměry jednotky, zvláště pokud váš byt vyžaduje skutečně kompaktní přístroj. Nejde však o prvořadé podmínky, protože k výhodám mobilních klimatizací patří fakt, že je lze používat pouze k překlenutí těch nejteplejších týdnů. Po zbytek roku mohou spokojeně odpočívat v kumbálu.

Pohodlí do každého domu

Kupujete-li mobilní klimatizaci, pak jedině u specialisty na tento druh techniky. Internetový obchod www.ventilatory-shop.cz má ve svém katalogu rozsáhlou nabídku kompaktních, ihned provozuschopných mobilních klimatizací v moderním provedení. Potěší vás funkcemi jako programovatelné zapnutí a vypnutí či automatická regulace výkonu, stejně jako pohodlným dálkovým ovládáním, které vám umožní měnit teplotu přímo z gauče.