Ach, ta romantika: Vyrazte si užívat na Karlštejn!

Jste myšlenkami jinde a toužíte po pár dnech volna? Už si ani nepamatujete, kdy jste se svou drahou polovičkou prožila romantické chvilky jen ve dvou? Přestaňte se trápit a vyrazte romantice vstříc. Máme tip na místo u nejkrásnějšího hradu v ČR.

Karlštejn a jeho neodolatelná krása

Pokaždé, když se díváte na film Noc na Karlštejně, se na chvilku zasníte a představujete si, jaké by to asi bylo být královnou a moci na hradě přespat po boku svého drahého muže. Musíme vám představu zkazit, protože brány hradu jsou určeny jen pro návštěvníky, komnaty už dávno neslouží svému účelu. Současně se ale nabízí řešení, jak si sen splnit, a to dokonce v místě, které zde stálo dříve než samotný hrad. Své prostory nabízí romantický hotel Karlštejn. Vznikl přestavbou starého mlýna, jehož základní kámen byl položen už v roce 1263 (téměř 100 let před začátkem stavby hradu).

Perfektní pokoj i okolí

Pro ubytování u Karlštejna nabízí hotel celkem 21 nekuřáckých pokojů, každý je unikát. Velmi romantický je pokoj Královny Elišky s imitací zámecké podlahy a stylovým nábytkem. Luxus si nejvíce užijete v pokojích THE BEST ROOM HER & THE BEST ROOM HIS, jejich dominantou je volně stojící vana.

Určitě vás uchvátí i okolí hotelu, tvoří ho 2 500 m2 velký zelený ostrov s romantickým altánkem, který je oblíbeným místem pro svatby. Díky perfektnímu servisu i atmosféře získal hotel již třikrát titul Nejlepší svatební místo roku. K areálu patří i mini ZOO a nedaleko je golfové hřiště. Pokud si budete chtít udělat výlet, navštivte hrad Karlštejn a okolí. Vyjeďte si na kolech, na recepci si můžete objednat i let balonem. K oblíbeným turistickým cílům patří také Koněpruské jeskyně (více o nich zde).

Parádní romantický balíček

Hotel nabízí speciální romantický balíček. Užijete si jednu noc v Exekutivním pokoji, v ceně je snídaně (můžete si ji objednat i na pokoj), romantická večeře, sklenka sektu na uvítanou, košík ovoce a další.