Milostné hry a hračky nastartují váš milostný život

Sex by měl být přirozenou součástí každého partnerského vztahu. Ovšem je veliký rozdíl, jestli se jedná o sexuální život mladého a čerstvě zamilovaného páru, kde jde všechno úplně samo, nebo mluvíme o sexuálním životě věkově straších partnerů, kteří spolu již nějaký ten rok žijí a do vztahu se jim mnohem více dostávají i problémy a starosti každodenního dne. V takovém případě najednou zjistíte, že se do milostných hrátek spíše přemlouváte a musíte si na ně vyhradit speciální čas. Co když to tak ale nechat nechcete a rádi byste opět zažehli tu ztracenou vášeň? Zkuste váš milostný život jednoduše okořenit.

Jak je na tom váš partner?

Věřte tomu, že se toho dá vyzkoušet skutečně hodně. Ovšem důležité je, abyste byli oba naladěni na stejnou vlnu. Pokud je jeden s vaším sexuálním životem nespokojen a druhý v tom problém nevidí, je většinou řešení složitější. Jestliže si však oba uvědomujete, že všechno není tak jak by mělo a hlavně s tím chcete oba něco dělat, tak máte vlastně vyhráno. V takovém případě už stačí jen přijít na to, jak partnera navnadit a pořídit si to, co by vás oba vzrušovalo.

Komunikace je základ

Rozhodně byste neměli podceňovat komunikaci. Nestyďte se a nebojte se mluvit o svých pocitech a touhách. Třeba vás partner příjemně překvapí a zjistíte, že toužíte po tom samém. Ideálním místem pro takovou rozpravu je romantická večeře při svíčkách, u které můžete vyzkoušet i různá zaručená afrodisiaka. Oblékněte si sexy erotické prádlo, a kdo ví, třeba se večeře změní v něco jiného.

Vyzkoušejte hraní rolí

Nemusíte zůstat pouze i prádla. Tím nejjednodušším, co můžete zkusit, je hraní rolí. Tato jednoduchá metoda bývá zaručeným receptem, jak zvýšit touhu u mužů i žen. Neomezujte však svoji roli jen na večerní hodiny těsně před sexem, zůstaňte v roli klidně celý den a sami uvidíte, jak je příjemné a osvobozující být chvíli v kůži někoho jiného. Zapojte fantazii a vytvořte si zcela novou identitu, která tu bude jen pro vás dva.

Nebojte se erotických pomůcek

V tomto bodě se jednoznačně doporučuje navštívit také sexshop. Pořízením různých hraček a erotických pomůcek rozhodně nic nezkazíte. Hračky pro dospělé jsou naopak zaručenou jistotou, která vám pomůže váš milostný život okořenit. Existuje hned několik věcí, které by vám doma v nočním stolku rozhodně neměli chybět. Jde o vibrátor, lubrikační gel či vakuovou pumpu, která se používá k navození dlouhodobé a pevnější erekce. Příjemným bonusem je však určitě i to, že může dojít ke zvětšení penisu. Pokud se však chcete více odvázat, rozhodně nešlápnete vedle s análními kolíky venušinými kuličkami a dalšími hračkami. Všechny tyto pomůcky a mnohé další nakoupíte z pohodlí domova na e-shopu růžový slon.