Víte, kde všude si můžete užívat milování?

Už se vám zajídá neustále stejný intimní život? Není se čemu divit, opakující se situace začnou po času nudit. Právě proto se vyplatí i v sexuální oblasti jakýkoli pokus o změnu. Vydat se v tomto ohledu není problém hned několika směry, přičemž asi nejjednodušší je změna prostředí. Když se navíc spojí s těmi správnými hračkami určenými pro dospělé, nebude co řešit. Budete si zkrátka užívat dle libosti. Že potřebujete inspiraci? Pak se nerozpakujte a čtěte dál, na konkrétní místa pro milování se podíváme a zaměříme se také i na erotické pomůcky.

V domácnosti si lze vybírat spoustu atraktivních místností

Připadá vám interiér vašeho domu z hlediska provozování intimních hrátek poněkud sterilní a nevhodný. Stačí se jen trochu zamyslet, zapojit fantazii a máte vyhráno. Co taková koupelna? Není lepšího místa pro to, abyste vyzkoušeli třeba anální kolík. Perfektní volbou ale může být jakékoli místo v domácnosti. Už jste se milovali, případně vyzkoušeli hračky pro dospělé na zemi? Pokud ne, tak neváhejte! Vynikající podmínky pro sexuální aktivitu nabídne také kuchyně.

Vzrušuje vás sex veřejnějšího charakteru?

Jakékoli milování se na veřejnosti je pochopitelně tabu. Pokud ovšem zvolíte místa, která jsou primárně určena pouze pro jednu osobu, máte vyhráno. Jakýsi pozitivní stres z přistižení někoho vzrušuje a může mu přinést několikanásobně vyšší pocity slasti. Když si navíc do takové převlékací kabinky vezmete vibrátor, máte o předehru postaráno. Nejmodernější robertky jsou poměrně skladné a často ani nevypadají jako penis. Užívat si lze i ve dvou včetně předehry třeba ve výtahu, případně jsou pro otrlé vhodné i veřejné toalety.

Nakupte si pomůcky diskrétně online

Rádi byste nějaké erotické hračky vyzkoušeli a nevíte kde je nakupovat? Výbornou volbou je sexshop Růžový slon. Právě v tomto eshopu si lze vybrat z nepřeberného množství sortimentu, jenž je přehledně členěný. Dokonce si můžete přečíst i nějaké zajímavé tipy na oddálení orgasmu nebo cokoli jiného, co souvisí s intimním životem a jeho vylepšením.