Nezapomeňte v létě na kvalitní španělské víno Old Porter

Teplé letní večery s OLD PORTER

Letní teplé večery si můžete při posezení na terase zpříjemnit také popíjením lahodného španělského vína. Víno Old Porter Vás okouzlí svou průhlednou barvou s odstíny mahagonu a jodu. Zamilujete si také jeho sladkou, jemnou, plnou chuť s komplexní vůní rozinek, tónů dřeva a jemného kouře. V závěru ucítíte v ústech lehkou trpkost. Víno Old Porter pochází ze španělské oblasti Montilla – Moriles. Tato oblast je proslulá sladkými víny, která se vyrábí zejména z odrůdy Pedro Ximénez. K romantickým letním večerům doporučujeme zejména růžové víno Old Porter.

Zpříjemněte si večer s růžovým vínem Old Porter
Růžové víno Old Porter

Na tomto víně Vás bude fascinovat nejen růžová zářivá barva s jasnými odlesky, ale také vůně nazrálých malin a brusinek. Vína Old Porter můžete pít také jako přípitek při slavnostním obědě nebo večeři. Společnost BMC Brno jej doporučuje použít také jako digestiv. Velmi lahodné je víno Old Porter s kostkami ledu pro příjemné osvěžení. Víno Old Porter můžete darovat také jako dárek k nejrůznějším příležitostem. Přibalit ho můžete také sebou do tašky na dovolenou s kamarádkami. Vybrat si jej můžete ke koupi například z internetového katalogu společnosti BMC Brno.

Objednat odtud můžete také španělské olivy. Prohlédněte si náš katalog katalog.bmcbrno.cz/spanelske-olivy/ a nakupte si ještě dnes za výhodnou cenu kvalitní potraviny. Lahodně chutná zejména pikantní olivový koktejl. K přípravě svěžích letních pokrmů můžete použít také gastro balení ovoce, mezi nimiž je velmi oblíbený zejména ananas. Společnost BMC Brno je předním dodavatelem nejen španělských vín, ale rovněž kvalitních a chuťově lahodných potravin.