Náramek z malachitu by měli nosit nejen Býci, Štíři a Kozorozi


Teplé dny roku jsou v plném proudu, proto je nejvyšší čas obnovit garderobu a omrknout šperky. Prsteny, náhrdelníky a náušnice jsou nezbytným doplňkem pro ženu i muže, a to v jakékoliv roční době. Snad nemusíme zdůrazňovat, že v létě to platí dvakrát.

Během mrazivých dnů roku jsou v módě stříbrné a zlaté šperky se zirkony, ale léto si zaslouží něco extra. Vybírejte klenoty z říčních perel, malachitu, lávových a přírodních kamenů. Jen tak budete na nejkrásnější období roku dokonale připraveni.

Malachit je kámen mnoha znamení zvěrokruhu

Pokud se vám na první pohled zalíbil náramek z malachitu, bez pochyby jste se narodili ve znamení Býka, Štíra, Střelce či Kozoroha. Právě těmto znamením dodává tajemný zelený kámen sílu, a navíc je ochraňuje. Věřte, že malachit zdůrazňuje vaše klady i zápory, proto budete ihned vědět, jak na tom jste. Vnitřní krása zesílí a v případě nespokojenosti vám bude ihned úzko. Malachit patří k čakře srdce a uklidňuje svou přírodní barvou. Rozhodně nesmí přijít do styku s chemikáliemi a novou energii nasává z proudu tekoucí vody či nepřímého svitu sluníčka.

Znáte jeho léčivé účinky?

Přírodní kámen je oblíbený ve šperkařství, takový malachit náramek je symbolem čistoty a tajemné povahy. Někdo věří, že má léčivé účinky, proto ho nosí lidé na uklidnění a pro dosažení vnitřní harmonie. Jestliže máte potíže v milostném životě a moc se ostýcháte, kámen vám dodá odvahu! Malachit je spojován i s dalšími pozitivními vlivy na zdraví. Zahání zácpu, revma, otoky, křeče, ale také dyslexii a snižuje krevní tlak.

Darujte svým blízkým šperky z malachitu a věnujte jim kámen, který prý chrání, zvyšuje imunitu a pomáhá detoxikovat organismus. Překrásné klenoty nejen z malachitu najdete v e-shopu TINIANA – Jewerly. V pestré nabídce řetízků, náhrdelníků a prstenů si najdete určitě svého favorita.