I dodávku je možné si půjčit


Převézt osobním autem něco velkého a těžkého není jen tak. Běžně se toho do normálního sedanu moc nevleze, snad jen pár kufrů a dalších zavazadel. Do jisté míry může pomoci střešní zahrádka. Je možné použít i závěsný vozík.

Ovšem i přesto je lepší využít k tomuto účelu něco většího. Nemusí se jednat rovnou o velký kamion, bohatě postačí použít dodávku.

Na skříně ideální

Většina lidí velké auto k ničemu nepotřebuje. Běžná rodinka se dá docela dobře převážet i v osobáku standardních rozměrů a když je potřeba jednou za rok vyjet na dovolenou, člověk je schopen se trochu prostorově uskromnit. Hlavně ať má dostatek místa kufr s oblečením.

Nicméně pro převoz skříní, případně dalších druhů nábytku, je už opravdu lepší sáhnout po dodávce. Něco takového však nemá ani zdaleka každý. Proto se lidé snaží dodávku sehnat buďto prostřednictvím svých kamarádů, případně využijí možnost pronájmu dodávky v Praze u společnosti Van2Go.

Dobré služby

Van2Go nabízí svým klientů celou řadu zajímavých služeb. Dodávku je možné si pronajmout nejen krátkodobě, ale klidně i na několik dalších měsíců. Samozřejmě by se nejednalo vždy o stejný vůz. Ten by se v pravidelných intervalech měnil, aby mohlo auto na servisní prohlídku.

Výhodou Van2Go oproti konkurenci je nepřetržitý provoz. Kdo chce, případně potřebuje, může si vůz pronajmout víceméně kdykoliv. Svátky, roční doba ani čas zde nehrají roli. Klient klidně může přijít i o půlnoci. Vždy se mu dostane vřelého přivítání.

Dokonalý technický stav

Kvalitní autopůjčovna se pozná mimo jiné i podle vozového parku. Ten by měl být vždy v perfektním technickém stavu, což se u Van2Go samozřejmě děje.

Hodně tomu pomáhají preventivní servisní prohlídky a v neposlední řadě rovněž obměna často používaných strojů za nové. Díky těmto preventivním krokům se jen málokdy stane, že by měl snad klient s vypůjčeným vozem technické potíže.