Řecké roštěnky na víně
Řecké roštěnky na víně – potřebné ingredience
- 4 roštěnky
- 1 velká cibule
- olej na smažení
- 3 stroužky česneku
- 1 dl rajského protlaku
- 2 dl bílého vína
- mletá paprika, pepř, sůl
Řecké roštěnky na víně – příprava
Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli najemno nasekáme, česnek prolisujeme, maso naklepeme – osolíme a opepříme.
Zprudka osmahneme po obou stranách na rozpáleném oleji.
K masu přidáme pokrájenou cibuli prolisovaný česnek, vmícháme rajský protlak, papriku, sůl, mletý pepř a zalijeme bílým vínem.
Zvolna podusíme doměkka a přeléváme výpekem. Podáváme s brambory v libovolné úpravě.
Máte nějaký zajímavý recept, o který byste se chtěli s námi podělit? Pokud ano, budeme se na vaše recepty těšit!