Řecké roštěnky na víně

Řecké roštěnky na víně

 

Roštěnky na víně

Řecké roštěnky na víně – potřebné ingredience

 

  • 4 roštěnky
  • 1 velká cibule
  • olej na smažení
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dl rajského protlaku
  • 2 dl bílého vína
  • mletá paprika, pepř, sůl

Řecké roštěnky na víně – příprava

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli najemno nasekáme, česnek prolisujeme, maso naklepeme – osolíme a opepříme.

Zprudka osmahneme po obou stranách na rozpáleném oleji.

K masu přidáme pokrájenou cibuli  prolisovaný česnek, vmícháme rajský protlak, papriku, sůl, mletý pepř a zalijeme bílým vínem.

Zvolna podusíme doměkka a přeléváme výpekem. Podáváme s brambory v libovolné úpravě.

 

Máte nějaký zajímavý recept, o který byste se chtěli s námi podělit? Pokud ano, budeme se na vaše recepty těšit!

Napsat komentář